16652494-2.jpg

Oavsett vad du säger till dig själv blir det sant.

Vilken historia berättar du för dig själv varje dag?

Välkommen på samtalsterapi hos Skarv Sthlm.

 

Samtalsterapi på Mosebacke eller telefon.

Hos mig får du hjälp med samtalsterapi och psykologisk rådgivning av utbildad beteendeanalytiker och samtalsterapeut. Behandlingen anpassas efter just dig och dina behov. Mottagningen finns centralt vid Slussen på Södermalm i Stockholm. Samtalsterapi ges också över telefon och fungerar på precis samma sätt som samtal på plats på mottagningen.

 

Kombinationsmetod.

Skarv Sthlm tillämpar en individanpassad behandlingsform, där dina behov sätts i fokus. Jag tror inte att människor passar in i förutbestämda mallar och därför utgår inte mitt behandlingssätt utifrån någon förutbestämd mall. Tanken med Skarv Sthlm är att arbeta med flera olika tekniker och med grund i psykologiska teorier och empirisk forskning inom psykologi. Det är viktigare för mig att du får rätt hjälp än att en specifik metod används.

Individanpassad behandling.

Välkommen att vända dig till mig för hjälp i livets alla tänkbara situationer. Skarv Sthlm erbjuder samtalsterapi och parrådgivning för privatpersoner. Samtalsterapi inleds med ett första möte på plats hos mottagningen på Mosebacke på Södermalm eller på telefon. Du får berätta i lugn och ro vad du önskar hjälp med. Därefter får du ett förslag på hur jag kan gå vidare för att hjälpa dig. Varje situation och människa är unik. Därför utvecklar vi en behandlingsplan utifrån dina specifika behov och önskemål. Varmt välkommen att höra av dig!

 

Grundlig teoretisk bakgrund.

Specifikt bygger behandlingen på:

Beteendevetenskap
ACT
Personlighetsteori
Forensisk psykologi
Utvecklingspsykologi
Anknytningsteori
Neuropsykologi
Affektiv neuropsykologi
Kognitiva funktioner
Emotionspsykologi
Genuspsykologi
Socialpsykologi
Evolutionära aspekter av beteende

 

Vi anpassar behandlingsmetoden till dig istället för dig till behandlingsmetoden.