Välkommen till Skarv Sthlm Livscoach.

Att hantera stora psykologiska eller livsavgörande frågor på egen hand kan vara både obehagligt och svårt. Ibland behövs nya perspektiv och hjälp att se sig själv för att det ens ska vara möjligt att få till en förändring. Ibland behövs emotionellt stöd på tider då vanlig samtalsterapi inte finns tillgänglig. Ibland kanske behovet av stöd och hjälp helt enkelt är större än vad som kan täckas in på en timmes samtal i veckan. För dessa situationer har tjänsten coachning utvecklats.

En PT för livet.

 

Under begreppet livscoach erbjuder Skarv Sthlm även ett mer intensivt och extensivt stöd än ”bara” samtalsterapi. Tjänsten coachning kan användas som ett sätt att effektivisera eller snabba på din självutvecklingsprocess genom att vi arbetar mycket mer intensivt under en period. Coachning kan också vara aktuellt när du vill genomföra drastiska eller stora förändringar i livet. Kanske har du länge försökt komma vidare eller ut ur en livssituation som du inte mår bra av, kanske känner du att det är svårt att ta steget på egen hand eller kanske är det svårt att veta vad steget är.

Det är inget fel eller skamfullt med att behöva hjälp och stöd i livet. Att hantera stora psykologiska eller livsavgörande frågor på egen hand kan vara både obehagligt och svårt. Ibland behövs nya perspektiv och hjälp att se sig själv för att det ens ska vara möjligt att få till en förändring. Ibland behövs emotionellt stöd på tider då vanlig samtalsterapi inte finns tillgänglig. Ibland kanske behovet av stöd och hjälp helt enkelt är större än vad som kan täckas in på en timmes samtal i veckan. För dessa situationer har tjänsten coachning utvecklats.

Praktiskt, terapeutiskt och emotionellt stöd.

 

Coachning är en helhetstjänst och innefattar olika aspekter av praktiskt, terapeutiskt och emotionellt stöd, varav samtalsterapi är en behandlingsform. Inom ramen för coachning rekommenderas samtalsterapi en till två gånger per vecka. Utöver dessa planerade samtal har du möjlighet till telefonsamtal, mail-kontakt samt kontakt på sms, med mig vid behov. Jag finns tillgänglig dag som kväll, vardag och helg. Beroende på vilket paket du väljer kan du räkna med att få svar på mail och sms inom 2-24 timmar.

Coachning innebär även möten då vi tillsammans pratar om- och planerar praktiska aspekter av ditt liv som du vill ha hjälp med. Det kan handla om att få igång rutiner för mat och träning eller hjälp med att styra upp vardagen. Det kan handla om praktisk hjälp vid stora förändringar i livet såsom uppbrott, skilsmässa, destruktiva relationer, depression eller stress. Det kan handla om känslor av ensamhet som skapar ångest och gör det svårt att komma vidare. Det kan handla om att vilja men inte veta hur du kan förändra ditt liv för att må bättre. Att sträva efter att må bra och leva ett liv du trivs med är alltid något fint och ansvarsfullt. Att ta hjälp i detta är aldrig fel.

Fristående eller som komplement till samtalsterapi.

 

Coachning erbjuds fristående eller som ett komplement till vanlig samtalsterapi. Det finns inga krav eller begränsningar för vilken typ av problem eller situation som du behöver hjälp med.

Vi inleder med ett första möte, eller samtal, där vi kartlägger din situation och vad du känner att du behöver stöttning i. Du behöver inte ha alla svar själv. Vi hjälps åt att utforma en behandlingsplan som passar dig.

Pris för coachning varierar beroende på i vilken omfattning du behöver stöd och samtal. Från 1.950 kr per månad. Möjlighet till att dela upp betalningen via Klarna finns.

Aktivt stöd i vardagen.

 

Fördelen med coachning är att vi har möjlighet att hantera mer på kortare tid. Genom aktivt stöd i vardagen är det även lättare att implementera och upprätthålla nya tankesätt och vanor. Med en månads coachning kommer vi en bra bit på vägen. Ofta kanske det räcker med några uppföljningssamtal efteråt, alternativt en period av traditionell samtalsterapi.

Coachning kan pågå under en eller flera månader.

Det finns inga rätt eller fel, varje situation är unik och behandlas därefter.

Livscoach Paket

Nedan ser du olika upplägg för tjänsten Livscoach. Kontakta info@skarvsthlm.com vid frågor eller speciella önskemål. Olika upplägg kan lämpa sig olika väl för olika situationer.

Välkommen att ringa mig på 073-262 06 00 för en kostnadsfri konsultation, alternativt boka ett första samtal här så hjälper jag dig att komma fram till ett bra upplägg.

Observera att samtliga Livscoach-paket har ett begränsat antal platser.

 

1.950 kr

per månad

Livscoach distans

Livscoach distans är en mail-baserad tjänst, utan samtalsterapi. Med detta paket har du möjlighet att få rådgivning, stöd och hjälp via email. Du skickar så många mail du vill under månaden och får svar inom 24 h. Livscoach distans kan användas som ett stöd i alla tänkbara situationer, alltifrån att hantera en svår situation på arbetsplatsen, i familjen, i relationer, till att fungera som ett socialt stöd eller bara någon att ventilera och bolla med. Denna tjänst går bra att kombinera med samtalsterapi, och kan i dessa fall fungera som ett utökat stöd emellan samtalen.

 

9.950 kr

per månad

Livscoach Komplett

Standardpaket livscoach inkluderar:

1. Intensiv samtalsterapi i form av två stycken 45-minuters samtal per vecka, eller totalt 8 samtal per månad. Behandlande samtalsterapi varvas med praktiska samtal, avslappning, meditation eller annan behandling.

2. Regelbunden rådgivning och kontakt över telefon, mail och sms. Du har möjlighet att kontakta mig vid behov och få återkoppling inom 2 timmar.

3. Individuellt utformad plan för din process/utveckling/behandling/situation, inklusive regelbunden avstämning och praktisk hjälp.

4. Kompletterande hjälpmedel i form av meditationsövningar, hjärnvågsterapi, avslappning, visualiseringsövningar osv. Ditt behov är styrande i hur behandlingen utformas.

5. Möjlighet till närvaro vid speciella tillfällen där du behöver extra stöttning, motivation eller peppning (beroende på tidsåtgång kan detta innebära en extra kostnad).

 

5.950 kr

per månad

Livscoach Standard

Standardpaket livscoach inkluderar:

1. Samtalsterapi i form av ett 45-minuters samtal per vecka, eller totalt 4 samtal per månad. Behandlande samtalsterapi varvas med praktiska samtal, avslappning, meditation eller annan behandling.

2. Regelbunden rådgivning och kontakt över telefon, mail och sms. Du har möjlighet att kontakta mig vid behov och få återkoppling inom 2 timmar.

3. Individuellt utformad plan för din process/utveckling/behandling/situation, inklusive regelbunden avstämning och praktisk hjälp.

4. Kompletterande hjälpmedel i form av meditationsövningar, hjärnvågsterapi, avslappning, visualiseringsövningar osv. Ditt behov är styrande i hur behandlingen utformas.